Σπαγγέτι ολικής με πέστο γλυκοπατάτας - Μια διαφορετική συνταγή
#tsoulotip: Εάν δούμε ότι το πέστο είναι πολύ σφιχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό.
Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι ολικής
- 4 κ.σ. πέστο γλυκοπατάτας
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Προετοιμασία:
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν βράσουν τα σουρώνουμε και κρατάμε 100 ml από το νερό του βρασμού.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com