Μία ιδιαίτερη συνταγή που θα αγαπήσετε: Νιόκι σε σάλτσα παρμεζάνας με μανιτάρια και φουντούκια
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να καβουρδίσουμε τα φουντούκια στο φούρνο, στους 180°C στον αέρα για 10-15 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. φρέσκα νιόκι
- 150 ml κρέμα γάλακτος
- 100 ml νερό από τα μακαρόνια
- 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 40 γρ. βούτυρο
- 20 γρ. φουντούκια
- 2 Μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε κύβους
- 1 Σκελίδα σκόρδο
Δείτε τη διαδικασία στο giorgotsoulis.com