Συνταγή για την πιο νόστιμη καρμπονάρα

#tsoulotip: Ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα εκτός φωτιάς για να μην καεί.

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. καπνιστή πανσέτα, κομμένο σε κυβάκια
  • 120 ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
  • 200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
  • ¼ μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 500 γρ. μακαρόνια
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved