Cinnamon rolls: Τα πιο αφράτα και μυρωδάτα γλυκίσματα
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην παραείναι ζεστό το γάλα και καεί η μαγιά.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
- 250 ml. χλιαρό γάλα ΝΟΥΝΟΥ γεύσεις σπιτικές
- 2 αυγά, medium
- 700 γρ. αλεύρι, για τσουρέκι
- 80 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 9 γρ. ξηρή μαγιά
- 1 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση:
- 200 γρ. ζάχαρη, καστανή
- 5 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- 4 κ.σ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, παγωμένο
Για το γλάσο:
- 120 γρ. μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
- 5 κ.γ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com