Cinnamon rolls: Τα πιο αφράτα και μυρωδάτα γλυκίσματα

#tsoulotip: Προσέχουμε να μην παραείναι ζεστό το γάλα και καεί η μαγιά.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

  • 250 ml. χλιαρό γάλα ΝΟΥΝΟΥ γεύσεις σπιτικές
  • 2 αυγά, medium
  • 700 γρ. αλεύρι, για τσουρέκι
  • 80 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 9 γρ. ξηρή μαγιά
  • 1 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  • 1 πρέζα αλάτι

Για τη γέμιση:

  • 200 γρ. ζάχαρη, καστανή
  • 5 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
  • 4 κ.σ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, παγωμένο

Για το γλάσο:

  • 120 γρ. μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 5 κ.γ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved