Chips πατάτας - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε
#tsoulotip: Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε.
ΥΛΙΚΑ
- 7 μέτριες πατάτες, με τη φλούδα τους
- Παγάκια
- 4 κ.γ. αλάτι, χοντρό
- 1½ κ.γ. πιπέρι
- Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα:
- 200 γρ. γιαούρτι
- 100 ml ξινόγαλο
- 2 κ.σ. άνηθο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com