Chips πατάτας - Δείτε πώς θα τα φτιάξετε

#tsoulotip: Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε.

ΥΛΙΚΑ

  • 7 μέτριες πατάτες, με τη φλούδα τους
  • Παγάκια
  • 4 κ.γ. αλάτι, χοντρό
  • 1½ κ.γ. πιπέρι
  • Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα:

  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 100 ml ξινόγαλο
  • 2 κ.σ. άνηθο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved