Φτιάξτε λαχταριστά μπισκότα βανίλιας με σοκολάτα
#tsoulotip: 1. Όταν βγάλουμε τα μπισκότα από το φούρνο πρέπει να είναι μαλακά, σφίγγουν όσο κρυώνουν. 2. Όσο περισσότερο χτυπάμε τη ζύμη στο μίξερ, τόσο πιο επίπεδα θα βγουν τα μπισκότα.
ΥΛΙΚΑ
- 230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
- 2 αυγά, large
- 390 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. σόδα
- ½ κ.γ. baking powder
- 1 κ.γ. αλάτι
- 350 γρ. δάκρυα σοκολάτας
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com