Συνταγή για μοσχάρι στιφάδο

Ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κομμάτια διαστάσεων 7Χ7εκ.
  • 800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο
  • 4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
  • ¼ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
  • ¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
  • 150 ml κόκκινο κρασί
  • 600 ml ζωμό βοδινού
  • 3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

  • Πατάτες τηγανητές

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved