Συνταγή για ένα πρωτότυπο σουφλέ με κανταΐφι
Ένα διαφορετικό σουφλέ το οποίο θα αγαπήσουν όλοι στο σπίτι!
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
- 300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 300 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 50 γρ. σαλάμι αέρος, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 1 lt γάλα, πλήρες
- 6 αυγά, medium
- 2 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + extra για το άλειμμα
- ½ κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
- 1 κ.σ. ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 30 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com