#tsoulotip: Πρέπει να έχουν κρυώσει καλά τα κεκάκια πριν τα στολίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τα cupcake:
- 180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 80 ml ηλιέλαιο
- 20 γρ. κακάο
- 6 γρ. μαγειρική σόδα
- 2 γρ. αλάτι
- 120 ml ξινόγαλο
- 60 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
- 270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 2 αυγά, medium
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 60 ml καφέ
Για τη βουτυρόκρεμα:
- 900 γρ. ζάχαρη άχνη
- 450 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 κ.γ. αλάτι
- Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (όσο επιθυμούμε)
Για το σερβίρισμα:
- Δάκρυα σοκολάτας, για τα μάτια
- Κόκκινα σοκολατάκια, για τη μύτη
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com