Μίνι cheesecakes για τα μικρά σας

Είναι τα πιο γλυκά επιδόρπια και είναι φτιαγμένα με φρέσκο φρούτο, ή μαρμελάδα. Μπορούν να μπουν ακόμη και στην κατάψυξη και να σερβίρονται μέσα στο καλοκαίρι για κάτι δροσιστικό.

Μίνι cheesecakes για τα μικρά σας

1/3 κούπας μπισκότα

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

1κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη λιωμένη

1κουτί τυρί σε κρέμα

¼ κούπας ζάχαρη

1 ½ κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού

½ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού

¼ κουταλάκι του γλυκού απόσταγμα βανίλιας

1 αυγό

Μαρμελάδα σε ότι γεύση θέλετε

Οδηγίες

Ζεστάνετε το φούρνο στους 165 βαθμούς. Λαδώστε ένα ταψάκι για muffins. Σε ένα μέτριο μπολ βάλτε τα τρίμματα των μπισκότων, τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη και χτυπήστε τα με ένα πιρούνι. Βάλτε το στον πάτο κάθε καλουπιού για muffin. Αφού τα γεμίσετε όλα ψήστε τα και βγάλτε τα για να κρυώσουν. Μην κλείσετε το φούρνο. Ανακατέψτε σε ένα άλλο μπολ την κρέμα τυριού, τη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια βάλτε και το αυγό. Ρίξτε τα στις θήκες για τα muffin και βάλτε τα στο φούρνο για 20 – 25 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν πριν τα αφαιρέσετε από τις θήκες. Ρίξτε από πάνω την μαρμελάδα. Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμα να σερβιριστούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved