Λαχταριστή συνταγή για μοσχάρι Wellington (vid)
Αμερικάνικη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι στο σπίτι.
#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.
Υλικά
Για το Wellington:
- 1 κιλό μοσχάρι φιλέτο
- 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
- 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρόκους αυγών, για το άλειμμα
- 10 φέτες προσούτο
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για το ντιξέλ μανιταριών:
- 1 κιλό λευκά μανιτάρια
- 50 γρ. βούτυρο, για το σοτάρισμα
- 60 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
- 4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgorstsoulis.com