Λαχταριστή συνταγή για μοσχάρι Wellington (vid)

Αμερικάνικη συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι στο σπίτι.

#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο τραγανή τη σφολιάτα, μπορούμε να την αφήσουμε στο πάνω μέρος του ψυγείου χωρίς να την έχουμε σκεπάσει.

Υλικά

Για το Wellington:

  • 1 κιλό μοσχάρι φιλέτο
  • 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
  • 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κρόκους αυγών, για το άλειμμα
  • 10 φέτες προσούτο
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Υλικά για το ντιξέλ μανιταριών:

  • 1 κιλό λευκά μανιτάρια
  • 50 γρ. βούτυρο, για το σοτάρισμα
  • 60 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
  • 4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Αλάτι

Δείτε τη διαδικασία στο giorgorstsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved