tsoulotip: Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος για να μην βγάλουν τα υγρά τους και λασπώσει το ρύζι.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. ρύζι τζασμίν
- 50 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα, κομμένα σε κάθετες φέτες
- 50 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, κομμένα σε κάθετες φέτες
- 50 γρ. ψίχα ροδιού
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένα
- 600 ml ζωμό λαχανικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com