Ένα πεντανόστιμο ρολό μοσχαράκι
Δεν τρώει το κρέας; Γυρίζει από την άλλη το πρόσωπο του μόλις δει στο πιάτο του μοσχαράκι; Δοκίμασε αυτή τη λαχταριστή συνταγή με ρολό μοσχαράκι και θα γλύφει και τα δάχτυλα του!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχάρι φέτα
- 100 γρ. πιπεριά ψιλοκομμένη
- 100γρ. καρότα ψιλοκομμένα
- 100 γρ. μανιτάρια
- 100 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο
- 1 λεμόνι (χυμός)
- Μαϊντανός
- 2 κουταλιές μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μαζί σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο έως ότου μαλακώσουν. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα. Έπειτα ανοίγουμε τη φέτα του κρέατος και τα γεμίζουμε με τα σοταρισμένα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το τυρί και ρολάρουμε το μοσχαράκι (το δένουμε με σπάγκο). Το τοποθετούμε σε ένα ταψί με 3-4 ποτήρια νερό και το χυμό ενός λεμονιού. Το σιγοψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου. Αφού ψηθεί το κόβουμε λεπτές φέτες και το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή ρύζι.