Ψαροκροκέτες με μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα με τρούφα
Τραγανές μπουκίτσες ψαριού, συνοδευόμενες από μία μυρωδάτη πατατοσαλάτα.
ΥΛΙΚΑ
Για τις ψαροκροκέτες:
500 γρ. φιλέτο παγκάσιους, κομμένο σε μικρές κάθετες φέτες πάχους 3 εκατοστών
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
3 αυγά, medium
2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό
120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
3 κ.σ. μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης
1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Χυμό ½ λεμονιού, για το σερβίρισμα
Για την πατατοσαλάτα:
5 πατάτες μέτριες, βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
150 γρ. μαγιονέζα με τρούφα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com