ΥΛΙΚΑ
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
40 γρ. ρεβύθια, βρασμένα
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
½ κ.γ. μάραθο, αποξηραμένο
½ κ.γ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. soy sauce
½ κ.σ. ηλιέλαιο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Ψωμί για hot dog
Κέτσαπ
Καρότο, τριμμένο
Κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com