#tsoulotip: Ανακατεύουμε απαλά τη μαρέγκα για να δημιουργήσουμε αέρα και να φουσκώσει.
Υλικά
Για τα μακαρόν:
210 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
90 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
3 ασπράδια, από αυγά medium
1 πρέζα αλάτι
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για τη γέμιση:
360 γρ. ζάχαρη, άχνη
230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com