ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαύρο, καθαρισμένο
2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
80 ml ελαιόλαδο
50 ml νερό
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com
1 κιλό γαύρο, καθαρισμένο
2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
80 ml ελαιόλαδο
50 ml νερό
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com