Συνταγή για ατομικά κεκάκια με blueberries και φιστίκια
Αρωματικά κεκάκια που θα λατρέψετε!
ΥΛΙΚΑ
Για τα κεκάκια:
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική + extra 2 κ.σ. για τη μαρέγκα
130 γρ. βούτυρο, λιωμένο
100 γρ. blueberries
60 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. + extra 2 κ.σ. για το πασπάλισμα
60 γρ. αμύγδαλο λευκό
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
3 ασπράδια από αυγά (medium)
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.σ. μπανάνα, λιωμένη
1 κ.γ. baking powder
¼ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
Για το γλάσο:
200 γρ. ζάχαρη άχνη
50 ml χυμό λεμονιού
Για το σερβίρισμα:
Φιστίκια Αιγίνης, θρυμματισμένα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com