Φτιάξτε νόστιμο και υγιεινό παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη

Γλυκιά, υγιεινή συνταγή που θα λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιας

Για τα μήλα:

4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους
1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα

Για τη βρώμη:

100 γρ. αλεύρι βρώμης
50 γρ. νιφάδες βρώμης
4 κ.γ. λάδι καρύδας, λιωμένο
2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved