Συνταγή για τραγανά τυροπιτάκια στο τηγάνι!

Υπέροχα, τραγανά και πανεύκολα τυροπιτάκια!

Φτιάξτε τα στο τηγάνι με απλά υλικά και ξετρελάνετε την οικογένεια σας!

ΥΛΙΚΑ
• 2 αβγά
• 1 κουταλιά σούπας ξύδι
• 1 κ.γ. ζάχαρη
• 1/2 φλιτζανάκι σπορέλαιο
• 1/2 φλιτζανάκι γάλα
• 1/2 κούπα του χλιαρό νερό
• φαρίνα περίπου μισό πακέτο (250 γρ.)
• τυρί φέτα τριμμένο
• λάδι για τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι τα υλικά σε ένα μπολ.
• Ρίχνουμε σιγά σιγά τόση φαρίνα, ώστε να φτιάξουμε ένα χυλό σαν του κέικ περίπου.
• Ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα, ανακατεύουμε και αφήνουμε κανένα δεκάλεπτο.
• Βάζουμε αρκετό λάδι σε τηγάνι να κάψει και με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε εδώ κι εκεί κουταλιές από το χυλό.
• Μόλις ροδίσουν απ΄τη μια μεριά, γυρίζουμε κι από την άλλη.
• Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να τραβήξει το παραπανίσιο λάδι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved