Άκης Πετρετζίκης: Λαχταριστά και πεντανόστιμα λαζάνια με κρέας

Φτιάξτε αυτή τη μοναδική συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζάνια .

Η σημερινή συνταγή του Άκη Πετρετζίκη είναι βέβαιο ότι θα αρέσει σε όλους. Συνδυάζει το κρέας με τα λαζάνια και η γεύση είναι μοναδική.

Βράστε το μοσχάρι , απλώστε τα λαζάνια, καλύψτε με μπεσαμέλ και απολαύστε αυτό το εξαιρετικό φαγητό.

Υλικά

Για τη γέμιση

1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη
2 κιλά μοσχάρι, σπάλα
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. ρίγανη
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
200 γρ. ζωμό, βοδινού
3 κ.γ. αλάτι
πιπέρι
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

Για τη σύνθεση

18 λαζάνια, σε φύλλα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
350 γρ. φέτα
1/4 ματσάκι μαϊντανό

Για τη μπεσαμέλ

100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 λίτρο γάλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρόκους, από μεσαία αβγά
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

ρίγανη

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved