Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για μυρωδάτη και πεντανόστιμη duxelle μανιταριών

Μία παραδοσιακή γαλλική συνταγή για πάστα μανιταριών που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και μόνοι σας. 

Ο Άκης Πετρετζίκης σήμερα μας προτείνει μία παραδοσιακή γαλλική συνταγή που όλοι οι λάτρεις των μανιταριών θα λατρέψουν: duxelle μανιταριών! Το duxelle μανιταριών είναι μία πάστα με μανιτάρια και μυρωδικά που μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό πάνω σε ψωμί, ως συνοδευτικό σε κάποιο κρέας ή με όποιον τρόπο εμείς θέλουμε.

Υλικά:

1 κιλό μανιτάρια champignon, φρέσκα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
1 κ.σ. θυμάρι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved