Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για πανακότα με κατίκι

Μία πρωτότυπη συνταγή για πανακότα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Η πανακότα είναι από τα πιο εύκολα γλυκά που μπορούμε να ετοιμάσουμε και ειδικά αυτήν την εποχή, η δροσερή υφή της και και η απαλή γεύση της, την κάνουν ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά του καλοκαιριού. Σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει μία ιδιαίτερη συνταγή για πανακότα με κατίκι, μέλι και... θυμάρι. Μπορείτε να την κάνετε κι εσείς σε μόλις είκοσι λεπτά.

Υλικά:

  • 10 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 200 γρ. γάλα
  • 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 220 γρ. κατίκι
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Για το σερβίρισμα

  • μέλι
  • θυμάρι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved