Το χάος της μητρότητας

To χάος της μητρότητας αποτυπώνεται τέλεια στο τελευταίο σκίτσο της Jools Annie.

Το χάος της μητρότητας
Instagram / joolsannie

Η μητρότητα έχει στιγμές δύσκολες όμορφες, στιγμές δύσκολες, στιγμές πρωτόγνωρες. Τις στιγμές αυτές αποτυπώνει στα σκίτσα της η καλλιτέχνης Jools Annie. Η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών και όλα όσα ζει καθημερινά αποτελούν για εκείνη πηγή έμπνευσης.

Στην τελευταία της δημιουργία αποτυπώνει το χάος της μητρότητας. Μία μαμά με ένα νήπιο στην πλάτη, ένα νεογέννητο στο στήθος και μία κούπα καφέ στο χέρι, ανάμεσα σε μωρομάντηλα, χαρτιά, κουτάλια, φαγητά.

«Πρωινή ρουτίνα» γράφει στο σχόλιό της και μέσα σε λίγες ώρες το σκίτσο συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και πολλά σχόλια στο Instagram.

chaos-mitrotitas.jfif

Τα σκίτσα της Annie είναι ρεαλιστικά, γεμάτα χρώματα και αποτυπώνουν απλές καθημερινές στιγμές που κάθε μαμά βιώνει ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Είναι μία υπενθύμιση ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και η ευτυχία στις μικρές καθημερινές στιγμές.

Το δεύτερο παιδί της γεννήθηκε μόλις λίγους μήνες πριν και η ίδια καλείται πια να προσαρμοστεί σε μία νέα καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/CmJlt3lr2X6

Η καλλιτέχνης δημοσιεύσει πολλά από τα σκίτσα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι πλησιάζουν τις 10.000.

Πολλά από τα σκίτσα της Annie στοχεύουν στην κατάρριψη στερεοτύπων και ταμπού, όπως είναι και το παρακάτω. Ναι, το σώμα την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλάζει, μπορεί να εμφανίσει ραγάδες και είναι πιο όμορφο από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CYxQiG_pYN-

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved