Η εποχή που οι γονείς εκβιάζουν τα παιδιά τους με τον Άγιο Βασίλη

Μπαμπάς δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που δείχνει ότι οι γονείς αυτή την περίοδο εκβιάζουν τα παιδιά τους με τον Άγιο Βασίλη και τα δώρα του.

Μαργαρίτα Νικολάου
Η εποχή που οι γονείς εκβιάζουν τα παιδιά τους με τον Άγιο Βασίλη
Bigstock

Όλοι είναι ειδικοί στη γονεϊκότητα μέχρι να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά. Από το ότι τα παιδιά τους θα κοιμούνται μόνο στο δικό τους κρεβάτι, μέχρι το ότι δεν θα πιέσουν ποτέ το παιδί τους να φάει κάτι που δεν θέλει, κάποια στιγμή έρχεται η στιγμή που θα κάνουν όλα όσα λένε ότι δεν θα κάνουν. Και κάπως έτσι καταλαβαίνουν ότι να είσαι γονιός είναι πιο δύσκολο από όσο φαινόταν.

Ένας μπαμπάς, πρόσφατα δημοσίευσε βίντεο στο Instagram που δείχνει αυτό το Fantasy VS Reality και πολλοί γονείς ταυτίστηκαν μαζί του. Γιατί; Γιατί κακά τα ψέματα όλοι έχουμε εκβιάσει τα παιδιά μας πώς αν δεν φάνε, αν δεν κοιμηθούν στην ώρα τους, αν δεν βάλουν παπούτσια, αν δεν μας ακούνε... ο Άγιος Βασίλης δεν θα τους φέρει δώρα τα Χριστούγεννα.

Λίγο spoiler

Το βίντεο αρχίζει με τον τίτλο «Πριν τα παιδιά» όπου ο μπαμπάς ακούγεται να λέει ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει τον Άγιο Βασίλη για να εκβιάσει τα παιδιά του να κάνουν κάτι...

«Φίλε, ποτέ δεν πρέπει να εκβιάζεις ή να τρομάζεις τα παιδιά, να κάνουν κάτι. Δεν ξέρω... εγώ αν γίνω πατέρας θα μεγαλώσω τα παιδιά μου διαφορετικά».

Στη συνέχεια, φαίνεται ο τίτλος «Μετά τα παιδιά» και ο ίδιος να ακούγεται να μιλάει στο κινητό με τον Άγιο Βασίλη.

«Ναι, Άγιε Βασίλη... Τι κάνεις; Ναι, έχω τον Preston εδώ, που αρνείται να φάει το φαγητό του. Ναι, για την ακρίβεια το έριξε στο πάτωμα. Πρέπει να στείλω επίσημη επιστολή για να τον βγάλεις από τη λίστα με τα καλά παιδιά ή όχι;»

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο

Οι περισσότεροι γονείς ταυτίστηκαν μαζί του και τα σχόλια έδειχναν ότι τελικά δεν είναι ο μόνος γονιός που αυτή την περίοδο εκβιάζει τα παιδιά του να κάνουν κάτι με τον... Άγιο Βασίλη.

«Στο κινητό μου έχω περασμένη μια επαφή με το όνομα "Κατεργάρης Χριστουγέννων" με μια φωτογραφία του Grinch. Έτσι τα παιδιά μου νομίζουν ότι του τηλεφωνώ για να του πω να έρθει να κλέψει τα Χριστούγεννα από το σπίτι μας», έγραψε μια μαμά και μια άλλη συμπλήρωσε, «Και εγώ το έχω κάνει... Μάλιστα έχω και το τηλέφωνο του Θεού».

Ένας άλλος μπαμπάς, έγραψε «Άλλαξε το όνομα της συζύγου σου στο κινητό με το Άγιος Βασίλης, έτσι ώστε να γίνει πιο πιστευτό!».

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved