Μπαμπάς δείχνει πώς τον υποδέχεται η κόρη του όταν επιστρέφει κουρασμένος από τη δουλειά

Το βίντεο έχει συγκινήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Μπαμπάς δείχνει πώς τον υποδέχεται η κόρη του όταν επιστρέφει κουρασμένος από τη δουλειά
Instagram / levihookedup_801

Οι γονείς κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φροντίσουν την οικογένειά τους.

Εργάζονται πολλές ώρες, κουράζονται και χάνουν πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά τους, προκειμένου να έχουν όσα χρειάζονται και συχνά ακόμα περισσότερο.

Η αγάπη των παιδιών τους όμως αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουν αγόγγυστα όσα κάνουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Levi Herman ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο δείχνοντας πώς τον υποδέχεται η κόρη του κάθε απόγευμα όταν επιστρέφει από τη δουλειά.

https://www.instagram.com/reel/C0Ttazvr3mF/

«Δουλεύω 55 ώρες την εβδομάδα αλλά όταν επιστρέφω σπίτι, η κόρη μου δεν με απογοητεύει ποτέ. Το αγγελούδι μου είναι πάντα εκεί και με περιμένει πριν ακόμα μπω και παρκάρω στο γκαράζ. Και θέλω να το δείτε κι εσείς», λέει ο Levi Herman στο βίντεο που ανέβασε.

Κι όντως η κόρη του με το που ανοίγει η γκαραζόπορτα είναι εκεί και τον περιμένει, με πλατύ χαμόγελο. Τον χαιρετά και περιμένει με ανυπομονησία να τον πάρει αγκαλιά.

« Βλέπετε; Έτσι ακριβώς με υποδέχεται κάθε απόγευμα», λέει με τρεμάμενη από τη συγκίνηση φωνή ο μπαμπάς και προσθέτει: « Δεν με εγκαταλείπει ποτέ. Γι΄αυτό και δεν τα παρατάω, γι’αυτό και δεν μπορώ να τα παρατήσω. Γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπάνε, που με νοιάζονται και τους το χρωστάω».

https://www.instagram.com/reel/Cyq2SwEJ0q6/

Δεκάδες ήταν τα σχόλια στον λογαριασμό του συγκεκριμένου μπαμπά στο Instagram. « Σεβασμός σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τις θυσίες που κάνουν μέχρι να γίνει και ο ίδιος γονιός», « Είσαι πλούσιος», ήταν μερικά από αυτά.

Το βέβαιο είναι ότι ο συγκεκριμένος μπαμπάς μπορεί να απουσιάζει αρκετές ώρες, όμως σίγουρα κάνει κάτι σωστά με την ανατροφή της κόρης του. Και η αγάπη της και η υποστήριξή της είναι πράγματι ένας καλός λόγος για να μην τα παρατάει ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved