Ντάνη Γιαννακοπούλου: Σχεδόν έτοιμο το παιδικό δωμάτιο - Τα χρώματα που επέλεξε

«Εδώ περνάω πια τα πρωινά μου!» σχολίασε η ηθοποιός.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Σχεδόν έτοιμο το παιδικό δωμάτιο - Τα χρώματα που επέλεξε
Instagram /dannygiannakopoulou

H Ντάνη Γιαννακοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί και όπως αποκάλυψε, θα είναι κοριτσάκι.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» παραδέχτηκε ότι ήθελε κορίτσι ενώ ο άνδρας της δεν είχε εκφράσει επιθυμία μόνο για γιο ή για κόρη.

«Όταν έκανα την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Το παιδικό δωμάτιο

Η ηθοποιός έχει ολοκληρώσει το βάψιμο του παιδικού δωματίου και απομένει η κούνια. Πριν αρκετές ημέρες είχε δημοσιεύσει τα πρώτα στιγμιότυπα από το βρεφικό δωμάτιο

και την Πέμπτη (14/3) πόζαρε μπροστά από την τοιχογραφία.

dannygiannakopoulou-paidiko-domatio.jpg

Η ηθοποιός επέλεξε περίπου πέντε διαφορετικές αποχρώσεις για τα μοτίβο στους τοίχους ενώ το βλέμμα τραβούν και τα χαριτωμένα μπλε πουλάκια.

dannygiannakopoulou-paidiko-domatio1.jpg

«Εδώ περνάω πια τα πρωινά μου!» ήταν το σχόλιό της ποζάροντας χαμογελαστή και με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να φαίνεται καθαρά.

Οι επιπλοκές στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης και το άγχος

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου είχε αναφερθεί σε κάποιες μικρές επιπλοκές στην αρχή της εγκυμοσύνης της αλλά και στο άγχος που έχει.

«Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι [...] έχω πονάκια. Ίσως τσιμπηματάκια. Ίσως άγχος. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές. [...]Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, "ωχ Ντάνη μεγαλώνεις... να μην χάσουμε το τρένο". [...]Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου και είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή και έτυχε πιο γρήγορα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved