Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της κοιμάται σαν «αστροναύτης» και η κόρη της σαν «πριγκίπισσα»

Mια πρωτότυπη επιλογή για τον ύπνο.

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της κοιμάται σαν «αστροναύτης» και η κόρη της σαν «πριγκίπισσα»

Η Δούκισσα Νομικού και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι ζευγάρι από το 2014. Το καλοκαίρι του 2017 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα το 2018 και την Αναστασία το 2019.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια συνηθίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μοιράζεται που και που με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές.

Καθώς, λοιπόν, τα παιδιά της μεγαλώνουν δημοσιεύσει πιο συχνά ενσταντανέ από την καθημερινότητά τους. Εξακολουθεί βέβαια να αποφεύγει τα post και να προτιμά τα story.

Αυτή τη φορά ανάρτησε δύο story με τα «διαφορετικά» παπλώματα που έχει επιλέξει για τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, το πάπλωμα της μικρή Αναστασίας είναι ένα ροζ απαλό φόρεμα με διάσπαρτα τριαντάφυλλα και αν προσέξετε η μαξιλαροθήκη έχει ως σχέδιο μια ασημένια τιάρα που φαίνεται σαν αληθινή!

Ο γιος της είναι λες και ετοιμάζεται πραγματικά για απογείωση στο διάστημα!

Πώς κατάφερε να κοιμούνται μόνα τους τα παιδιά

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται ότι ήταν τυχερή και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με τον ύπνο και των δύο παιδιών της. Στην περίπτωση του Σάββα εφάρμοσε τη μέθοδο του sleep training η οποία λειτούργησε άμεσα, στη δε Αναστασία δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι, καθώς έμαθε να κοιμάται μόνη της!

«Αυτό που έκανα ήταν το εξής:

Κάθε φορά που ήθελα να τον βάλω για ύπνο, τον άφηνα στο κρεβάτι του, του έλεγα ήρεμα και με χαμόγελο πώς είναι για ύπνο και «Καληνύχτα, σ΄αγαπώ πολύ». Και έφευγα από το δωμάτιό του.
Χρονομετρούσα το κλάμα του για 8 λεπτά. Στα 8 λεπτά έμπαινα στο δωμάτιό του χωρίς να τον πάρω αγκαλιά αλλά και ήρεμο τρόπο και χαμόγελο του έλεγα το ίδιο: «είναι ώρα για νάνι, Καληνύχτα σε αγαπώ πολύ». Αυτό στη δική μας περίπτωση χρειάστηκε να το κάνω 2 φορές μία φορά το πρώτο βράδυ και μία το επόμενο. Και έμαθε.

  • To sleep training το έκανα αφού είχα βεβαιωθεί πώς δεν πεινάει, πονάει έχει κάνει κακά.
  • Είχα συμβουλευτεί τον παιδίατρό μου.
  • Του έδωσα ένα «νάνι» για να μάθει να κοιμάται μαζί του.
  • Η κάθε μαμά να κάνει αυτό που πιστεύει πώς είναι καλύτερο για το δικό της παιδί .Εγώ καταθέτω απλώς τη δική μου εμπειρία επειδή με ρωτάτε συχνά», εξήγησε η όμορφη μαμά.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved