Easter alert! Το φετινό δώρο των παιδιών έχει την «υπογραφή» της σειράς Μάσα και ο Αρκούδος

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ξεκινήσει και για όσες μανούλες έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι, αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Η λίστα με τα «υποψήφια» δώρα τους έχει αρχίσει να ολοκληρώνεται και τώρα, μένει μόνο… η «Νο1» επιλογή.

Easter alert! Το φετινό δώρο των παιδιών έχει την «υπογραφή» της σειράς Μάσα και ο Αρκούδος

Αλήθεια, ποια θα είναι τα κριτήρια που θα θέσουμε φέτος, ώστε να καταλήξουμε στη «σωστή» απόφαση;

Αν αναλογιστούμε για λίγο το πρόγραμμα που ακολουθούν στην καθημερινότητά τους τα μικρά μας και ίσως μπορέσουμε, να ξεχωρίσουμε τι είναι αυτό που τους δημιουργεί το χαμόγελο στα χείλη και θα ήθελαν να δουν και στο easter gift box τους. Διότι, αγαπητές μανούλες, πολλά μπορεί να είναι αυτά για τα οποία ανυπομονούν μέσα στην ημέρα τους, ωστόσο, μία φράση τους προκαλεί απέραντη χαρά: «Ώρα για τη Μάσα και τον Αρκούδο», τη σειρά που κάθε παιδί δεν χορταίνει να βλέπει.

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο θέμα μας: Τη νέα συλλογή παιχνιδιών Masha & The Bear της Giochi Preziosi, που με έμπνευση από τη γνωστή σειρά, έρχεται να δημιουργήσει νέες περιπέτειες με τα παιδιά από τριών χρονών και άνω και τους αγαπημένους τους ήρωες, αλλά και να δώσει σε εμάς τη λύση, στον προβληματισμό μας σχετικά με το πασχαλινό δώρο τους.

easter-alert1.jpg

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών παίρνει θέση στο… πασχαλινό τους καλάθι

Ακόμη κι αν μέχρι τώρα δεν είχε πέσει στην αντίληψή μας, το γεγονός πως η αγαπημένη σειρά των μικρών μας είναι «η Μάσα και ο Αρκούδος», δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, διότι ένα είναι το σίγουρο: Φέτος, πρόκειται να εισβάλλει μέχρι και στα πασχαλινά καλάθια που θα τους χαρίσουμε, σε μορφή παιχνιδιών.

Πίστεψε μας, δεν θα υπήρχε καλύτερη προσθήκη για το πασχαλινό καλάθι των παιδιών, από ένα παιχνίδι που φέρει μαζί του, από την ατέλειωτη ενέργεια της Μάσα, η οποία την κάνει να δοκιμάζει ό,τι εμφανίζεται στον δρόμο της, μέχρι την περιέργεια της και τη δημιουργικότητά της. Πρόκειται άλλωστε για στοιχεία, τα οποία προκαλούν αστείες περιπέτειες, που στη συνέχεια θα θέλουν να ζήσουν και τα παιδιά μας.

Και μέσα σε όλα αυτά φυσικά, εκείνο που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, είναι και η αλληλεπίδραση που θα αποκτήσουν τα παιδιά με τον «μεγάλο» κόσμο, αλλά και η οικειότητα που θα αισθανθούν με όποιον ανήκει μέσα σε αυτόν.

easter-alert2.jpg

Ένα δώρο που θα ενισχύσει τις βασικές δεξιότητες των παιδιών μας

Κακά τα ψέματα. Κάθε παιδί που κρατάει στα χέρια του ένα κουτί με πασχαλινό περιτύλιγμα, την ίδια στιγμή εύχεται από μέσα του να κρύβει κάποιο παιχνίδι. Φανταστείτε τώρα, τη στιγμή που το έχει ανοίξει και επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του και μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο. Διότι πλέον, έχει στα χέρια του τη νέα συλλογή παιχνιδιών Masha & The Bear της Giochi Preziosi.

Και κάπως έτσι, χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο, ξεκινάει να στήνει στο μυαλό του το αγαπημένο του επεισόδιο «Ήρθε η άνοιξη» της σειράς η Μάσα και ο Αρκούδος, αντικρίζοντας το σετ με τη Μάσα και Αρκούδος 6 φιγούρες. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που το πασχαλινό καλάθι του πρόκειται να περιλαμβάνει την κούκλα Μάσα, είναι σίγουρο πως η φαντασία του θα «τρέχει» τόσο γρήγορα, που θα έχει γράψει ολόκληρο σενάριο για την περιπέτεια που πρόκειται να ξεκινήσει, τόσο για το ίδιο όσο και για τους αγαπημένους του ήρωες.

Με αυτόν τον τρόπο και εμείς είμαστε σίγουρες ότι το παιδί μας ανακαλύπτει αξίες, όπως αυτή της φιλίας, της φροντίδας και της δημιουργικής ελευθερίας, αλλά και αυτό αναγνωρίζει από μόνο του τις βασικές του δεξιότητες. Μπορεί να γίνει καλύτερο το πασχαλινό δώρο που θα του προσφέρουμε;

easter-alert3.jpg

Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν! Το Πάσχα πλησιάζει, οπότε τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξουμε ποιο παιχνίδι από τη νέα συλλογή Masha & The Bear της Giochi Preziosi θα περιέχει το πασχαλινό καλάθι των παιδιών μας. Ό,τι και να επιλέξουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα του έχουμε προσφέρει το «εισιτήριο», για νέες περιπέτειες με τους αγαπημένους του ήρωες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved