Μυδοπίλαφο κοκκινιστό - Παραδοσιακό, νηστίσιμο και πολύ νόστιμο

Ακολουθήστε όλα τα tips για να καθαρίσετε σωστά τα μύδια.

Μυδοπίλαφο κοκκινιστό - Παραδοσιακό, νηστίσιμο και πολύ νόστιμο

Δείτε πώς να φτιάξετε κοκκινιστό μυδοπίλαφο, μια τέλεια συνταγή για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο!

Υλικά

  • 1 κιλό μύδια
  • 250 γρ. ρύζι καρολίνα
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • ½ κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 250 γρ. χυμό ντομάτας
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • άνηθο, ψιλοκομμένο
  • πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved