Φτιάξτε Αγιοβασιλάκια για τα παιδιά σας με τυροπιτάκια, ρύζι και γαλοπούλα που περίσσεψε
Ένα ευφάνταστο πιάτο για τα μικρά σας!
Βάλτε φαντασία! Αυτό θέλουν τα πιάτα και τις γιορτινές μέρες κάνοντάς τα ακαταμάχητα και περιζήτητα στα μικρά σας αγγελούδια.
Μπορεί να στρίβουν το κεφάλι όταν βλέπουν το ρύζι, ένα τυροπιτάκι ή τη γαλοπούλα που τους έχετε βάλει στο πιάτο, όμως αν τοποθετήσετε με τη σωστή σειρά όλα τα παραπάνω υλικά θα κάνετε τα παιδιά να θέλουν και δεύτερο και τρίτο πιάτο.
Τι; Δεν μας πιστεύετε;
Το απίθανο πιάτο της Foivi Geller (aka Κατερίνας) εμπνέει τους απανταχού γονείς και μάλιστα με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας ή που περίσσεψαν από το γιορτινό τραπέζι.
Τυροπιτάκια, ρύζι και γαλοπούλα (ή κοτόπουλο ή ό,τι άλλο κρέας θέλετε εσείς).
Πώς θα φτιάξετε τα απίθανα Αγιοβασιλάκια; Δείτε τις οδηγίες μας παρακάτω.
Βήμα 1ο: Στην κορυφή του πιάτου το τυροπιτάκι.
Βήμα 2ο: Τοποθετήστε το βρασμένο σπυρωτό ρύζι κάτω από το τυροπιτάκι, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία.
Βήμα 3ο: Βάλτε λίγη γαλοπούλα στη μέση του ρυζιού και εκεί που ενώνεται το ρύζι με το τυροπιτάκι, σχηματίζοντας τη μύτη.
Βήμα 4ο: Τέλος, βάλτε ένα κόκκινο καραμελάκι φτιάχνοντας μια φούντα στον σκούφο του Αη Βασίλη.