Καθαρίστε τη σχολική τσάντα μέσα σε 30 λεπτά χρησιμοποιώντας αυτά τα 2 υλικά

Ένα tiktok hack που θα κάνει τις τσάντες σαν καινούριες και πάλι.

Μαργαρίτα Νικολάου
Καθαρίστε τη σχολική τσάντα μέσα σε 30 λεπτά χρησιμοποιώντας αυτά τα 2 υλικά
Bigstock

Η ημέρα που τα σχολεία θα ανοίξουν ξανά πλησιάζει και ήρθε η στιγμή να φρεσκάρετε τη σχολική τσάντα του παιδιού σας, σε περίπτωση που δεν πρόκειται να αγοράσετε μια καινούρια για φέτος.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο για το σχολικό έτος 2024-2025

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια μαμά που θα τη βρείτε με το όνομα @Homeaglow, και που είναι γνωστή στην πλατφόρμα για τα καθαριστικά της hacks, δημοσίευσε ένα tutorial video δείχνοντας πώς θα πλύνει κανείς τη σχολική τσάντα κάνοντάς τη να μοιάζει σαν καινούρια.

Κάντε τις σχολικές τσάντες να αστράψουν

Για να κάνετε τις σχολικές τσάντες να αστράψουν, στο βίντεο συμβουλεύει τους γονείς να «ρίξουν μαγειρική σόδα μέσα σε μια μπανιέρα που έχουν γεμίσει με νερό και να προσθέσουν απορρυπαντικό», πριν βυθίσουν τις τσάντες μέσα και αρχίσουν να τις τρίβουν για να φύγουν οι βρωμιές.

Πόσα κιλά πρέπει να ζυγίζει η σχολική τσάντα; Τι απαντούν οι ειδικοί

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή για τις καθαριστικές τις ιδιότητες και την ικανότητά της να διασπά το λίπος και τη βρωμιά. Η σόδα επίσης μεταξύ άλλων έχει τη δύναμη να φωτίζει πιο ανοιχτά χρώματα και να εξουδετερώνει τυχόν δυσάρεστες οσμές.

Αφού μουλιάσετε τις τσάντες για μισή ώρα μέσα στη μπανιέρα, θα δείτε το νερό να μαυρίζει από τη βρωμιά που θα έχει αφαιρεθεί.

Tips για μαμάδες: Φτιάξτε φυσικά καθαριστικά με μαγειρική σόδα

Αν υπάρχει επίμονος λεκές τρίψτε με μια βούρτσα. Αφού πλύνετε την τσάντα, ξεπλύντε τη πολύ καλά και αφήστε τη να στεγνώσει στον ήλιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved