Το φαγητό δεν φτάνει να είναι μόνο νόστιμο, την ίδια σημασία παίζει και η αισθητική του. Η διακόσμηση για τις γιορτινές ημέρες δεν είναι απαραίτητο να περιοριστεί μόνο στον χώρο ή στο στρώσιμο του τραπεζιού. Τα εδέσματα και τα γλυκά που θα σερβίρετε μπορεί να αποτελέσουν μέρος της διακόσμησης καθώς μπορείτε να τα φτιάξετε σε διάφορα πασχαλινά σχέδια και να τα διακοσμήσετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής και ζαχαρόπαστα σε ανοιξιάτικα και πασχαλιάτικα σχέδια.
Μπορείτε να φτιάξετε τα κλασικά μπισκότα βουτύρου και στη συνέχεια να τα πλάσετε και να τα διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε.
• Βγάζω το βούτυρο από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Βάζω σε ένα μπωλ το βούτυρο με τη ζάχαρη. • τα χτυπώ με το μίξερ πολύ καλά για περίπου 5-10 λεπτά. • Προσθέτω ένα ένα τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα. • Προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχω ένα ομοιογενές μίγμα το οποίο θα κολλάει. • Βάζω το μίγμα σε κορνέ. Φτιάχνω τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. • Ψήνω στους 160 με 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν ελαφρά.
Δείτε στην gallery ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα σας.