10 δραστηριότητες για ένα πετυχημένο κοριτσίστικο sleepover party

Δέκα δραστηριότητες που θα κάνουν τη βραδιά του sleepover party αξέχαστη!

10 δραστηριότητες για ένα πετυχημένο κοριτσίστικο sleepover party
Bigstock

Μπορεί να φαίνεται κάπως τρομακτικό το να έχετε μερικά ενθουσιασμένα μικρά κορίτσια υπό την προστασία σας για ένα ολόκληρο βράδυ και μπορεί να νιώθετε συνεχώς την ανάγκη να σχεδιάσετε κάθε λεπτό αυτής της βραδιάς, αλλά μην αγχώνεστε!

Ακολουθούν 10 ιδέες που μπορείτε να προτείνετε σε ένα sleepover, απλές και με ελάχιστο σχεδιασμό!

1. Μανικιούρ- πεντικιούρ

Μια all time classic ιδέα είναι να κάντε μανικιούρ -πεντικιούρ. Θα ενθουσιάσει τις καλεσμένες , ειδικά αν κάνετε το κάτι παραπάνω για να κάνετε το στήσιμο να φαίνεται «επαγγελματικό» με πολλές επιλογές χρωμάτων σε μανό, διαχωριστικά για τα δάχτυλα των ποδιών και αστραφτερές λίμες .

Μπορείτε να προτείνετε να βάψουν τα δικά τους νύχια ή να βάφουν εναλλάξ η μια τα νύχια της άλλης.

2. Μάσκες προσώπου

Δεδομένου ότι ορισμένα παιδιά μπορεί να έχουν ευαίσθητο δέρμα, επιλέξτε μια συνταγή με βρώσιμα συστατικά. Αν θέλουν πραγματικά την εμπειρία του σπα, δώστε τους φέτες αγγουριού από το ψυγείο για τα μάτια τους και βάλτε στα ηχεία χαλαρωτική μουσική!

3. Θάρρος ή αλήθεια

Σε αυτό το κλασικό παιχνίδι για πάρτι , τα παιδιά έχουν μια επιλογή: Μπορούν να απαντήσουν σε μια ερώτηση επιλέγοντας την «αλήθεια» ή να τολμήσουν επιλέγοντας το «θάρρος».

Προειδοποιήσετε τα παιδιά να κρατήσουν τις «προκλήσεις» ήπιες. Κάτι όπως το να βάλουν το χέρι τους σε παγωμένο νερό για 30 δευτερόλεπτα είναι σίγουρα προτιμότερο από το να σκαρφαλώσουν στους καναπέδες με κλειστά τα φώτα.

4. Καραόκε

Ακόμη και χωρίς κουδούνια και σφυρίχτρες, τα μικρά θα διασκεδάσουν φωνάζοντας τους στίχους των αγαπημένων τους τραγουδιών. Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες και να ενημερώσετε τους γείτονες.

5. Προετοιμασία πίτσας

Η παρασκευή πίτσας είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα, επειδή είναι ταυτόχρονα δραστηριότητα και γεύμα καθώς επίσης και κάθε καλεσμένη θα έχει ακριβώς αυτό που θέλει στην πίτσα της!

6. To τραγούδι αλλιώς

Ζητήστε να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη συγγραφή τραγουδιών, ξαναγράφοντας τους στίχους ενός αγαπημένου τραγουδιού.

Μπορούν να δουλέψουν μαζί ή να χωριστούν σε μικρότερες ομάδες και να παρουσιάσουν τα πρωτότυπα τραγούδια τους η μία στην άλλη.

7. TikTok χορός

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να ενθαρρύνετε τα μικρότερα παιδιά να νιώσουν ότι έχουν μεγαλώσει, βρίσκοντας ένα βίντεο χορού TikTok για να δοκιμάσουν.

Πιθανότατα θα πρέπει να το εγκρίνετε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για την ηλικία τους. Επιλέξτε κάτι ελαφρώς ευκολότερο από αυτό που πιστεύετε ότι μπορούν να διαχειριστούν, ώστε να νιώσουν πως το πέτυχαν με τη μία!

8. «Θα προτιμούσες;...»

Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλό. Δώστε δύο επιλογές και ρωτήστε ποια από τις δύο θα προτιμούσαν να κάνουν. Για παράδειγμα, «Θα προτιμούσες να τρώς μόνο σάντουιτς με μαγιονέζα ή να φοράς σαγιονάρες όλο το χειμώνα;» Θα μάθετε πολλά -και θα γελάσετε- με κάθε απάντηση.

9. Μαραθώνιος ταινιών

Τα μεγαλύτερα παιδιά θα λατρέψουν έναν μαραθώνιο ταινιών. Βεβαιωθείτε ότι η κάθε μία είναι διάρκειας λιγότερο από δύο ώρες, ώστε να διατηρήσετε το ενδιαφέρον.

Εάν σκοπεύετε να προτείνετε μια τρομακτική ταινία , βεβαιωθείτε ότι δεν θα είναι η τελευταία ταινία της βραδιάς.

10. «Αυτό ή εκείνο»

Πριν ξεκινήσει το πάρτι, φτιάξτε μαζί με το παιδί σας μια λίστα με επιλογές, όπως: «Φυστικοβούτυρο ή ζελέ; Κέικ ή cupcakes; Τσιπς ή μπισκότα;»

Όταν φτάσουν οι καλεσμένες, ζητήσετε από την καθεμία να γράψει τις επιλογές της σε ένα χαρτί και να τις αποκαλύψετε στο τέλος ή απλώς να ζητήσετε να σηκώσουν τα χέρια τους καθώς προχωράτε. Δεν υπάρχει στόχος - είναι απλώς διασκεδαστικό να μαθαίνουν περισσότερα η μία για την άλλην.

Πηγή: today.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved