Αυτό είναι το κόλπο για να φύγει η μυρωδιά από το ψάρι από τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα!
Την 25η Μαρτίου είθισται να τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά.
Αν βγούμε σε ταβέρνα γλιτώνουμε την ψαρίλα στο σπίτι που θα μυρίσει μόλις τον τηγανίσουμε. Τι γίνεται όμως σε αντίθετη περίπτωση που έχουμε καλεσμένους σπίτι και τηγανίσαμε μπακαλιάρο; Πώς θα φύγει η μυρωδιά από το ψάρι από τα σερβίτσια; Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση η οποία είναι πολύ απλή!
Περάστε με το χυμό των λεμονιών, που θα στύψετε, το νεροχύτη τα ποτήρια και τα πιάτα και οι δυσάρεστες οσμές θα εξαφανιστούν! Για να φύγει μάλιστα η μυρωδιά και από τα μαχαιροπίρουνα, χρησιμοποιήστε τις λεμονόκουπες, τρίβοντας τα με αυτές! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.