Μια διαφορετική και πολύ ιδιαίτερη εκδοχή της κλασικής σκεπαστής. Φτιάξτε σκεπαστή με αραβική πίτα και γέμιση από απάκι με χυμό πορτοκαλιού και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Συστατικά:
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
- 50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το απάκι
- 230 γρ. απάκι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Για τη σύνθεση
- 4 αραβικές πίτες, καλαμποκιού
- 150 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 125 γρ. πράσινη σαλάτα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com