Πρωτάκι στην κουζίνα; Καλωσόρισες!
Δεν είμαστε όλοι εξπέρ στην κουζίνα, όμως γιατί το ντελίβερι να είναι ο μονόδρομός σου αν είσαι πρωτάρης ή παντελώς άσχετος με το σπορ; Η Ελένη Ψυχούλη σου ανοίγει όχι μόνο την πόρτα για την κουζίνα αλλά και ένα ολόκληρο δρόμο νοστιμιάς. Με τι προίκα; Μόνο με τα απαραίτητα!
Αν το καλοσκεφτείς, η διαδικασία του ντελίβερι δεν είναι τόσο άψε σβήσε όσο τη φαντάζεσαι: Ο χρόνος να μελετήσεις το μενού και την όρεξή σου, ο χρόνος να παραγγείλεις και ένα μισάωρο περίπου μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι σού κάνουν 1 ώρα πείνας και προσμονής, τη στιγμή που μέσα σε 20 λεπτά μπορείς να ετοιμάσεις το δικό σου φαγητό, το υγιεινό, το οικονομικό, το θρεπτικό. Η κουζίνα δεν θέλει κόπο, μόνο τρόπο και σωστή οργάνωση. Και θάρρος. Και όσα ισχύουν για σένα που είσαι πρωτάκι ισχύουν και για τον κάθε μάγειρα αυτού του κόσμου. Τα νοστιμότερα φαγητά βγαίνουν από τις πιο ταπεινές, τις πιο στριμωγμένες κουζίνες με τα ελάχιστα κατσαρολικά.
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr