Έχετε δοκιμάσει να βάλετε το αγαπημένο λούτρινο του παιδιού σας στο πλυντήριο;

Το βίντεο που λάτρεψαν αρκετοί γονείς στο διαδίκτυο.

Έχετε δοκιμάσει να βάλετε το αγαπημένο λούτρινο του παιδιού σας στο πλυντήριο;
Bigstock

Έχει μαζέψει πάνω από 5,5 εκατομμύρια likes και όχι άδικα. Βλέπετε η μικρούλα κλαίει γοερά έξω κοιτάζοντας το αγαπημένο της λούτρινο γατάκι να πλένεται μέσα στον κάδο του πλυντηρίου.

Τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της και η μαμά της απαθανατίζει τη στιγμή όχι μόνο για να τη θυμάται αλλά για να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Με το βίντεό της ήθελε να δείξει στους γονείς που την ακολουθούν ότι δεν είναι μόνοι - σε περίπτωση που τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην αρχή η μικρή κλαίει απαρηγόρητη και όταν το αγαπημένο της παιχνίδι βρίσκεται ξανά στεγνό και καθαρό στην αγκαλιά της, γελάει.

https://www.instagram.com/reel/C5dfqWQiNvw/

Παιχνίδια αγκαλιάς ή μεταβατικά αντικείμενα

Τα παιχνίδια που τα παιδιά δεν αφήνουν ποτέ από τα χέρια τους είναι γνωστά ως παιχνίδια αγκαλιάς ή μεταβατικά αντικείμενα. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο μαλακό λούτρινο παιχνίδι, μια μικρή κουβερτούλα ή ένα οποιοδήποτε αντικείμενο που παρηγορεί το παιδί να το έχει κοντά του όπου και αν πάει.

Είναι το παιχνίδι που το παιδί κοιμάται κάθε βράδυ μαζί του, που αγκαλιάζει κάθε φορά που νιώθει πληγωμένο, που έχει κοντά του στο σχολείο, τη βόλτα ή το ταξίδι.

Η σχέση που αναπτύσσει ένα μικρό παιδί με το αγαπημένο του παιχνίδι είναι όπως η σχέση που έχει η μητέρα με το παιδί της. Τόσο δυνατή γι' αυτό και τα παιδιά αν το αποχωριστούν βίαια νιώθουν στενοχώρια.

Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved