Ένα γράμμα στους γονείς μου- Γιορτάζοντας την άνευ όρων αγάπη

Η Raegan Perkes, αρθογράφος και πρώην αθλήτρια του baseball, εκφράζει τα συναισθήματά της για τους γονείς μέσα από ένα τρυφερό γράμμα.

Ένα γράμμα στους γονείς μου- Γιορτάζοντας την άνευ όρων αγάπη
Bigstock

Αγαπητή μαμά και μπαμπά,

Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα σε όλη μου τη ζωή. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, την καθοδήγηση και την αγάπη που μου δίνετε. Εσείς είστε ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα και που είμαι μια δυνατή και ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα. Με ωθείτε κάθε μέρα να γίνω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμων είμαι.

Εσείς με διδάξατε πώς να φέρομαι στους άλλους με σεβασμό, αγάπη και καλοσύνη, αλλά και πώς να μην αφήνω κανέναν να με προσπερνάει. Μου διδάξατε δεξιότητες ζωής που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Βρήκα το πάθος μου για τον αθλητισμό και την αγάπη μου για τη μουσική επειδή με κάνατε να δοκιμάσω νέα πράγματα. Είμαι κοντά με τα αδέλφια μου επειδή προσπαθήσατε να έχετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Κάνατε το σπίτι στο οποίο ζούμε ένα σπίτι όπου όλοι αισθάνονται ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι.

Επηρεάσατε και οι δύο τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Η μαμά κάνει το σπίτι μας άνετο για όλους όσους έρχονται. Γεμίζει το σπίτι με υπέροχες μυρωδιές από φαγητά. Η μαμά με δίδαξε πώς να επικοινωνώ και να ακούω. Μου έμαθε πώς να είμαι μια αξιοσέβαστη γυναίκα που αποτελεί παράδειγμα για τα μικρά κορίτσια .

Ο μπαμπάς μου δίδαξε δύναμη και θάρρος και με εκπαίδευσε για να γίνω μια καλή αθλήτρια. Δούλευε μαζί μου για να γίνομαι 1% καλύτερη κάθε μέρα. Ο μπαμπάς μου έδειξε τι να αναζητώ σε έναν άνδρα. Μου έμαθε πώς να εμπιστεύομαι και να βοηθάω τους άλλους. Οι γονείς μου με ενθαρρύνουν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κάνω.

Θα μπορούσα να γράψω εκατοντάδες άρθρα για να σας ευχαριστήσω και τους δύο για την επιρροή σας στη ζωή μου.

Είστε οι υπερήρωές μου και οι πρώτοι άνθρωποι που θα καλούσα αν χρειαζόμουν κάτι.

Ξέρω ότι θα συνεχίσετε να με αγαπάτε κάθε μέρα. Ξέρω πως θα συνεχίσετε να με στηρίζετε και να με βοηθάτε καθώς μεγαλώνω. Σας ευχαριστώ που είστε οι καλύτεροι γονείς, δάσκαλοι και φίλοι που μπορεί κανείς να ζητήσει.

Mε αγάπη,

R.P.

Πηγή: medium.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved