10 δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για τον παππού

Bigstock

Ξεχωριστά και προσωποποιημένα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα για κάθε παππού!

Η Γιορτή του Πατέρα πλησιάζει, γεγονός που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε για την αναζήτηση του τέλειου δώρου όχι μόνο για τον μπαμπά των παιδιών σας , αλλά και για τον παππού , τον δικό σας μπαμπά. Ο δεσμός παππού και εγγονιού είναι ιδιαίτερος και μοναδικός και αξίζει να γιορτάζεται!

1. Κιτ περιποίησης

Ίσως ήρθε η ώρα να μυήσετε τον μπαμπά σας στα θαύματα της πολυτελούς αντρικής ομορφιάς. Ένα καλό άρωμα και μια λοσιόν περιποίησης για τα μούσια του είναι ένα τέλειο και safe δώρο.

2. Ψηφιακή κορνίζα

Μια κορνίζα εξαιρετικά απλή στη χρήση και με απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά ο παππούς (και η γιαγιά) να στριμώχνουν τις φωτογραφίες σε παλιά άλμπουμ.

3. Φορητό επιτραπέζιο «τζάκι»

Μια άνετη οικογενειακή βραδιά δε πρέπει να απαιτεί πολύ κόπο. Αυτό το διακοσμητικό επιτραπέζιο τζάκι βιοαιθανόλης προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να βρείτε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

4. Προσωποποιημένη κούπα

Δείξτε στον παππού ότι είναι ο καλύτερος παππούς με αυτή την προσωποιημένη κούπα για το πρωινό του τσάι ή τον απογευματινό του καφέ.


5. Προσωποποιημένα εργαλεία μπάρμπεκιου

Αυτή είναι μια τόσο δημιουργική ιδέα για εκείνον τον παππού που είναι ταυτόχρονα και «μάστορας» του ψησίματος!

6. Προσωποποιημένο καπέλο

Απλό δώρο που θα βοηθήσει τον μπαμπά σας να δείξει τη περηφάνια του που έγινε παππούς!

7. DNA κιτ

Μήπως ο παππούς πάντα φλυαρεί για την καταγωγή της οικογένειάς σας και τις ιστορίες που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά; Δώστε του την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για εκείνον τον συνονόματό του με ένα κιτ DNA.

8. Συσκευή για μασάζ ποδιών

Ο μπαμπάς σας θα είναι στον παράδεισο με μία συσκευή για μασάζ ποδιών. Επιλέξτε μία με διαφορετικά επίπεδα έντασης, η οποία θα βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου από την ορθοστασία.

9. Επαγγελματικό κιτ γυαλίσματος παπουτσιών

Για εκείνον τον παππού που λατρεύει τη συλλογή παπουτσιών του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, επιλέξτε ένα κιτ καθαρισμού παπουτσιών.

Σε κάθε τέτοιο κιτ θα βρείτε από λοσιόν για δερμάτινα παπούτσια μέχρι αδιάβροχο γυαλιστικό για μπότες.

10. Φορητή μηχανή εσπρέσο

Εάν είναι λάτρης του καφέ τώρα θα μπορεί να φτιάχνει εσπρέσο εν κινήσει όποτε και όπου θέλει με αυτό το έξυπνο δώρο !

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved