Ενήλικα εγγόνια οργάνωσαν sleepover στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους και έγιναν viral

Τα εγγόνια τους, τούς εξέπληξαν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Θυμάστε όταν ήσασταν μικρές και περνούσατε μια εβδομάδα στο σπίτι των παππούδων σας; Φορούσατε τις πιτζάμες σας, παίρνατε τον υπνόσακο και μερικά σνακ και μαζί με τα αδέρφια (ή και τα ξαδέρφια) σας ήσασταν έτοιμες για μια διασκεδαστική βραδιά με παιχνίδια , ιστορίες, ταινίες και άλλα πολλά.

Δεν εύχεστε να μπορούσατε να ξαναζήσετε λίγη από αυτή τη μαγεία τώρα, ως ενήλικας; Αυτή ακριβώς η νοσταλγική ανάμνηση πυροδότησε την ιδεά για αυτό το βίντεο που έγινε viral στο TikTok: Ενήλικα εγγόνια έκαναν έκπληξη στη γιαγιά και στον παππού τους οργανώνοντας sleepover στο σπίτι τους.

Μαθητές λυκείου έκαναν την πιο επική φάρσα στην διευθύντριά τους

Στα βίντεο, τα εγγόνια εμφανίζονται στην πόρτα, ντυμένα με τις πιτζάμες τους και κρατώντας στα χέρια υπνόσακους. Ο παππούς και η γιαγιά τα χάνουν στην αρχή, αλλά γρήγορα η έκφραση τους αλλάζει καθώς συνειδητοποιούν τι συμβαίνει.

Αυτή η 67χρονη γιαγιάς έζησε το όνειρο : «Η κόρη μου είχε αναφέρει ότι τα εγγόνια μου ήθελαν να έρθουν εκείνο το βράδυ από το σπίτι, αλλά δεν είχαν εμφανιστεί μέχρι κάποια ώρα, οπότε ξεβάφτηκα και έβαλα τις πιτζάμες μου...Τότε χτύπησε το κουδούνι»

Η Brandi (@nurseb662), η μαμά των παιδιών, δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok. Στη λεζάντα έγραψε: «Έκαναν έκπληξη στη γιαγιά τους με ένα sleepover. Έχουν να το κάνουν αυτό από τότε που ήταν μικρά».

Κατά τη διάρκεια του sleepover, τα παιδιά «εξερεύνησαν» παλιά οικογενειακά φωτογραφικά άλμπουμ ενώ η γιαγιά τους έφτιαξε για πρωινό μπισκότα.

Μπαμπάς φτιάχνει για τις κόρες του την ντουλάπα των ονείρων τους και γίνεται viral στο Tik Tok

https://www.tiktok.com/@nurseb662/video/7314730962665950507

Έρευνα: Τι είναι οι momfluencers και γιατί επηρεάζουν αρνητικά τη νέα μητρότητα

Σε ένα άλλο viral βίντεο, μία γιαγιά από το Νew Jersey κλαίγοντας από συγκίνηση, δήλωσε πως αυτό ήταν το «καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο » όταν έξι από τα εγγόνια της, έκαναν αυτή την έκπληξη.

«Εγώ και τα 19 ξαδέρφια μου κοιμόμασταν στο σπίτι των παππούδων μας όταν ήμασταν παιδιά», δήλωσε ένα από τα εγγόνια, «Πρόσφατα έδειξα στον αδελφό μου ένα παλιό βίντεο και αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα sleepover οπως παλιά»

«Η γιαγιά και ο παππούς μας ήταν τόσο ενθουσιασμένοι», είπε. «Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε έτσι».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved