Τα συγκινητικά αυτά γράμματα μιας μαμάς με την κόρη της έγιναν viral στο Tik Tok

Έχετε κοντά σας ένα πακέτο χαρτομάντηλα πριν δείτε το βίντεο.

Τα συγκινητικά αυτά γράμματα μιας μαμάς με την κόρη της έγιναν viral στο Tik Tok

Η @adorableaves μοιράστηκε μερικές σελίδες από το ημερολόγιο που είχε με την μαμά της όταν στην εφηβεία δυσκολευόταν να επικοινωνήσει τα συναισθήματά της.

Η Avery και η μαμά της έγραφαν σημειώματα η μία στην άλλη για πολύ καιρό. Όπως λέει και ο τίτλος του βίντεο: «Διαβάζοντάς τα ως ενήλικας νιώθω πως το παιδί μέσα μου θεραπεύτηκε».

Το πρώτο σημείωμα είναι από την Avery που ρωτά τη μαμά της αν πιστεύει ότι είναι κακιά με την αδελφή της, εξηγώντας: «Προσπαθώ να είμαι καλή, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όταν κάνει κάτι που με ενοχλεί. Ξέρω ότι θα μου πεις απλά αγνόησέ την αλλά δεν τα καταφέρνω. Σ' αγαπώ, Avery».

Η μητέρα της απαντά: «Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να ενοχλείσαι με κάποιον όταν περνάτε τόσο χρόνο μαζί όπως εσύ με την Ντάνι. Απλώς θέλω να την σέβεσαι. Δε χρειάζεται πάντα να τα πηγαίνετε τέλεια απλώς να μη ξεχνάς πως πρέπει να φέρεσαι στους ανθρώπους όπως θέλεις να σου φέρονται. Σε αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο περήφανη για σένα! Με αγάπη , μαμά».

Η Avery απάντησε: «Υπόσχομαι ότι θα την σέβομαι και δε θα την προσβάλω. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Με αγάπη, Avery».

Υπάρχουν επίσης γράμματα στα οποία συζητούν «κουτσομπολιά» του σχολείου αλλά και πολλά τα οποία είναι πιο σοβαρά. Σε πολλές από τις «επιστολές» αυτές η μαμά της Avery την ρωτά: «Θέλω να είσαι ειλικρινής μαζί μου -υποσχέσου να μην πληγώσεις τα συναισθήματά μου- θα μου πεις τρία πράγματα που μπορώ να κάνω καλύτερα ως μαμά;»

Viral Tik Tok βίντεο: Είναι μόλις 10 μηνών και κάνει άψογα δουλειές του σπιτιού

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ.

Η Avery απαντά: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τρία πράγματα. Είσαι τόσο τέλεια όσο μπορεί να γίνει μια μαμά».

Ένα άλλο τρυφερό σημείωμα που ακολουθεί, όπου η μαμά της Avery γράφει απλώς: «Μερικές φορές σε κοιτάζω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δημιούργησα κάτι τόσο όμορφο. Με αγάπη, μαμά ».

Το viral βίντεο ενός μπαμπά δείχνει τι έγινε όταν έδωσε στην κόρη του βιβλία αντί για τάμπλετ

Το βίντεο έχει σχεδόν 7,5 εκαττομύρια views. Κάποιος έγραψε στο comment section: «Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά γραφτό να γίνουν γονείς», ενώ μία άλλη κοπέλα σχολίασε: «Αυτό θεράπευσε το εσωτερικό μου παιδί και δεν είναι καν η μαμά μου».

«Δεν υπερβάλλω, αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο και τρυφερό πράγμα που έχω δει ποτέ», έγραψε κάποιος άλλος.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved