5+2 τρόποι να φορέσετε το denim ως trendy mom αυτό το φθινόπωρο

Κρατώντας την αίγλη που τους χάρισε το Χόλιγουντ τις δεκαετίες του '20 και του '30, τα denim παραμένουν μέχρι και σήμερα η πιο cool επιλογή που μπορείτε να φορέσετε. 

5+2 τρόποι να φορέσετε το denim ως trendy mom αυτό το φθινόπωρο
Bigstock

Aν μπορούσαμε να ορκιστούμε για τη διαχρονικότητα ενός μόνο υφάσματος, αυτό θα ήταν σίγουρα το denim, καθώς είναι πάντα κομψό, ειδικά όταν συνδυάζεται σωστά. Ως μαμά, αναζητάτε outfits που να είναι άνετα, πρακτικά, αλλά και στυλάτα.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείτε με το αγαπημένο σας denim, καθώς μπορείτε να το φορέσετε σε πολλούς συνδυασμούς που ταιριάζουν με τον πιο δροσερό καιρό. Ακολουθούν δέκα τρόποι να φορέσετε το denim και να δείχνετε trendy και κομψή.

1. Oversized denim jacket

Ένας από τους πιο άνετους και κομψούς συνδυασμούς για το φθινόπωρο είναι ένα oversized denim τζάκετ. Αναβαθμίζει οτιδήποτε και να φορέσετε από μέσα. Προσθέστε αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια για να ολοκληρώσετε το look.

2. Ολόσωμη denim φόρμα

Το denim jumpsuit είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν. Είναι ιδανικό για μαμάδες που θέλουν να δείχνουν στυλάτες χωρίς να ξοδεύουν ώρες στο styling. Συνδυάστε το με λευκά sneakers για καθημερινές βόλτες ή με μποτάκια για πιο απογευματο-βραδινές περιστάσεις.

Το tip της μαμάς: 5 τρόποι για να μη γλιστράνε τα παπούτσια σας

3. Denim φούστα με μπότες πάνω από το γόνατο

Μια midi ή maxi denim φούστα σε συνδυασμό με μπότες πάνω από το γόνατο μπορεί να δώσει έναν πιο θηλυκό και κομψό αέρα στο outfit σας. Φορέστε την με ένα στενό πουλόβερ ή turtleneck για μια cozy but stylish εμφάνιση.

4. Total denim look

Για τις τολμηρές μαμάδες, το total denim look είναι μια άψογη επιλογή. Συνδυάστε ένα denim πουκάμισο με τζιν παντελόνι ή φούστα για ένα μοντέρνο και fashion-forward αποτέλεσμα. Για να σπάσετε τη μονοχρωμία, προσθέστε αξεσουάρ σε διαφορετικές υφές και χρώματα.

5. Denim παντελόνι καμπάνα

Τα denim παντελόνια καμπάνα επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα. Φορέστε τα με ένα t-shirt, ένα πουλόβερ ή μ' ένα crop jacket για ένα retro αλλά μοντέρνο look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το tip της μαμάς: Πώς να αφαιρέσετε τη μυρωδιά ιδρώτα από τα πουλόβερ

6. Denim φόρεμα σε Α γραμμή

Το denim maxi φόρεμα σε γραμμή Α είναι μια κομψή αλλά και άνετη επιλογή για το φθινόπωρο που μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις. Η γραμμή Α ανοίγει απαλά από τη μέση και κάτω, προσφέρει μια θηλυκή σιλουέτα κολακεύοντας κάθε σωματότυπο .

7. Denim culottes

Οι denim culottes είναι η τέλεια επιλογή για τις μοντέρνες μαμάδες που αγαπούν τη μόδα αλλά θέλουν και άνεση.

Η αντίδραση μιας μαμάς στην επιστροφή της μόδας του 2000

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved