Η Eva Mendes μιλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθει που έγινε μαμά σε μεγαλύτερη ηλικία

«Στα 20 μου, δεν θα έπρεπε καν να είμαι κοντά σ' ένα παιδί», εξομολογείται η ηθοποιός.

Η Eva Mendes μιλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθει που έγινε μαμά σε μεγαλύτερη ηλικία

Ενώ πολλές και πολλοί μιλούν για τα οφέλη του να είσαι νέα μαμά, η Eva Mendes μιλά με περίσσεια ειλικρίνεια για όλα όσα εκτιμά και αγαπά που απέκτησε τα παιδιά της αργότερα στη ζωή της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ηθοποιός και συγγραφέας, η οποία είναι 50 χρονών, ανοίγεται για το πώς το μόνο πράγμα που έχει το θάρρος να κάνει τώρα που δεν το έκανε στα 25 της είναι να μεγαλώσει παιδιά.

«Όταν ήμουν 40, ήταν μεγάλη υπόθεση για τους ανθρώπους γύρω μου εάν θα κάνω παιδιά, ενώ για μένα δεν ήταν. Στα 42 ετών ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και οι άνθρωποι έλεγαν: «Θεέ μου, θα είσαι τόσο κουρασμένη. Γι' αυτό οι γυναίκες πρέπει να κάνουν παιδιά στα 20 τους». Αυτό είναι το πιο θλιβερό και ανόητο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ», δήλωσε η Eva Mendes, η οποία είναι ζευγάρι με τον Ryan Gosling και έχουν μαζί δύο κόρες, την 9χρονη Esmeralda και την 8χρονη Amada.

Και συνέχισε: «Χρειάζεται περισσότερη υπομονή. Στα 20 μου χρόνια, δεν θα έπρεπε καν να βρίσκομαι κοντά σε ένα παιδί. Ήμουν πολύ αθυρόστομη και συνεχώς κάπνιζα. Δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω παιδιά σε εκείνη τη φάση της ζωής μου, αλλά τώρα, σίγουρα μπορώ.»

https://www.instagram.com/p/C6crjKuxgmO/


Αυτή είναι μια τόσο σημαντική σκέψη που πρέπει να μοιράζονται οι «μεγαλύτερες» μαμάδες, επειδή είναι πραγματική, αλλά δεν την ακούμε συχνά να συζητιέται. Δεν είναι όλοι και όλες κατάλληλες για να μεγαλώσουν παιδιά στα 20 τους και αυτό είναι απολύτως λογικό!

https://www.instagram.com/p/C6ZeyHEy6iw/

Η απόφαση να αποκτήσει παιδιά αργότερα στη ζωή της διευκόλυνε τη Eva Mendes να αποφασίσει να αποσυρθεί από την καριέρα της ως ηθοποιός μόλις γεννήθηκαν.

«Ήταν η πιο εύκολη απόφαση που πήρα ποτέ», δήλωσε η ίδια. «Ήμουν μεγαλύτερη και ήξερα ότι τα παιδιά μου θα είναι κάποτε μικρά και ό,τι κάνω ή δεν κάνω τώρα θα τα επηρεάσει για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η καριέρα σου έρχεται και φεύγει και ήθελα να είμαι ολοκληρωτικά δίπλα στα παιδιά μου καθώς περνούν τα χρόνια

Τώρα πια, απολαμβάνει τη μητρότητα καθώς και το πώς την εμπνέουν οι κόρες της να παίρνει σωστές αποφάσεις κάθε μέρα.

«Όλα έχουν σημασία όταν έχεις δύο μικρούς ανθρώπους να σε παρακολουθούν όλη μέρα. Είναι τρομακτικό, αλλά είναι ωφέλιμο γιατί με κάνει να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα», κατέληξε.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved