Ιδέες για δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

Τα καλύτερα δώρα δεν έρχονται πάντα σε κουτιά.

Ιδέες για δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

Εάν ρωτήσετε έναν μπαμπά τι θέλει ως δώρο για την Ημέρα του Πατέρα, πολύ πιθανό να απαντήσει πως δεν χρειάζεται τίποτα. Αντί, λοιπόν, να του δώσετε κάτι που μπορεί να μη το χρησιμοποιήσει, γιατί να μην του δώσετε κάτι που εγγυημένα θα απολαύσει; Η Ημέρα του Πατέρα είναι η τέλεια ευκαιρία να χαρίσετε μια αξέχαστη εμπειρία στον μπαμπά σας ή τα παιδιά σας στον άντρα σας.

Τα δώρα - εμπειρίες είναι ένας δημιουργικός τρόπος όχι μόνο να δείξετε ότι νοιάζεστε, αλλά και ότι δίνετε προσοχή στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του.

Μερικές φορές τα πιο ωραία δώρα δεν έρχονται τυλιγμένα σε κουτιά. Αυτή τη Γιορτή του Πατέρα, δημιουργήστε αναμνήσεις με τον μπαμπά σας ή, ακόμα καλύτερα, χαρίστε του μια ημέρα περιποίησης και χαλάρωσης ή αδρεναλίνης.

1. Μαγειρέψτε ένα σπιτικό γεύμα

Φτιάξτε ένα από τα αγαπημένα του ή δοκιμάστε κάτι εντελώς καινούργιο.

2. Νοικιάστε μια βάρκα για μια μέρα

Είτε είναι καπετάνιος στην καρδιά του είτε δεν έχει κάνει ποτέ ιστιοπλοΐα στη ζωή του, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια μέρα στη θάλασσα .

Κοιτάξτε στις κοντινές μαρίνες για ενοικιάσεις (με ή χωρίς οδηγό) ή μέσω των εφαρμογών κρατήσεων σκαφών για να νοικιάσετε τα πάντα, από τζετ σκι μέχρι γιοτ.

3. Εισιτήρια για γευσιγνωσία μπύρας ή κρασιού

Ενθαρρύνετε τον σομελιέ που κρύβει μέσα του με δώρο μια βραδιά γευσιγνωσίας.

4. Ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο

Εάν είναι τύπος των extreme sports, κάτι τέτοιο θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!

5. Συνδρομή σε γυμναστήριο

Πώς ξέρει ότι δεν είναι τύπος του πιλάτες αν δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ; Ή μήπως το μποξ είναι πιο πολύ του γούστου του; Βρείτε ένα γυμναστήριο ή ένα στούντιο που προσφέρει μαθήματα που θα του άρεσαν και μπορεί να ξεκλειδώσετε το νέο του αγαπημένο χόμπι .

Family Two People Sitting On Bed In Bedroom Reading Book. Father And Daughters Girl At Home Spending

6. Μάθημα γρήγορης οδήγησης σε πίστα

Μήπως ο μπαμπάς ή σύζυγός σας ονειρευόταν να τρέξει σε μια πίστα με μια Lamborghini; Βάλτε τον πίσω από το τιμόνι και χαρίστε του αυτό το δώρο.

7. Εισιτήρια για stand- up show

Το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο .

Δώστε στον μπαμπά σας την ευκαιρία να γελάσει μέχρι δακρύων με ένα εισιτήριο για ένα stand-up comedy show. Δεν χρειάζεται να είναι ένας γνωστός κωμικός για να είναι η καλύτερη βραδιά όλων των εποχών. Η εμπειρία του ζωντανού χιούμορ και η ατμόσφαιρα της παράστασης θα του προσφέρουν μια αξέχαστη και ευχάριστη βραδιά.

8. Εισιτήρια για θεατρική παράσταση

Είτε πρόκειται για ένα κλασικό έργο, ένα σύγχρονο δράμα ή μια κωμωδία, το θέατρο προσφέρει τη μαγεία της ζωντανής ερμηνείας . Είναι μια ευκαιρία για να απολαύσετε παρέα την τέχνη!

9. Βραδιά οικογενειακού παιχνιδιού

Αναδείξτε την ανταγωνιστική πλευρά του με ένα αγαπημένο του επιτραπέζιο ή ανακαλύψτε τις στρατηγικές του ικανότητες με ένα καινούργιο.

10. Πηγαίνετε για ψάρεμα

Αφιερώστε μια μέρα για να συνδεθείτε με τον μπαμπά σας μέσω της ηρεμίας της φύσης.

Το ψάρεμα δεν είναι μόνο για τους έμπειρους. Είτε είναι η πρώτη του φορά είτε έχει πιάσει αμέτρητα ψάρια, κάτι τέτοιο θα προσφέρει χαλάρωση, ευκαιρία για κουβέντα και, φυσικά, την πιθανότητα για μια νόστιμη λεία.

Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα εργαλεία, βρείτε ένα όμορφο μέρος και απολαύστε την ηρεμία και την ησυχία της λίμνης ή της θάλασσας .

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved