Είστε νέα μαμά; 4 σειρές που αξίζει να δείτε

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Bigstock

Ανακαλύψτε τέσσερις σειρές που εξερευνούν τις προκλήσεις και τις χαρές της μητρότητας.

Ο κινηματογράφος έχει προσεγγίσει το θέμα της μητρότητας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, από αστείες καταστάσεις μέχρι δράματα βασισμένα στις πραγματικές ιστορίες και πολλά πολλά ακόμη.

Μία πρόσφατη έρευνα του μεξικανού πανεπιστημίου Universidad del Valle επιβεβαίωσε πως οι έγκυοι λατρεύουν να βλέπουν σειρές και ταινίες που αφορούν τη μητρότητα και την γονεϊκότητα.

Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε τέσσερις σειρές που μπορείτε να βρείτε και στη διάσημη συνδρομητική πλατφόρμα, Netflix, που σπάνια λείπει από κάποιο σπίτι.

Μερικές, μάλιστα, αφηγούνται ιστορίες διάσημων γυναικών, με τις οποίες μπορεί και να ταυτιστείτε!

5 περίεργα συμπτώματα εγκυμοσύνης που μπορεί να μην γνωρίζετε

1. Babies

Η σειρά-ντοκιμαντέρ «Babies» προσφέρει μια συναρπαστική και επιστημονικά τεκμηριωμένη ματιά όσον αφορά στα πρώτα χρόνια της ζωής των μωρών.

Μέσα από εξαιρετική κινηματογραφική αφήγηση και με βάση ερευνητικές μελέτες, η σειρά εξερευνά τα «μυστήρια» της βρεφικής ανάπτυξης και αποκαλύπτει πώς τα μωρά καταφέρνουν να αποκτήσουν δεξιότητες όπως το περπάτημα, η ομιλία και η κοινωνική αλληλεπίδραση αλλά και πώς οι πρώιμες εμπειρίες τους διαμορφώνουν τον εγκέφαλο και την προσωπικότητά τους.

2. The Letdown

Το «The Letdown» είναι μια κωμική σειρά που ακολουθεί τις προκλήσεις της μητρότητας μέσα από τα μάτια της Audrey, μιας νέας μαμάς.

Μέσα από κωμικές αλλά και συγκινητικές στιγμές, η σειρά εξερευνά τις ρεαλιστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς , από την έλλειψη ύπνου μέχρι την αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Η Audrey προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα με τη βοήθεια μιας ομάδας υποστήριξης.

Η σειρά αυτή προσφέρει μια ανακουφιστική και αστεία ματιά στην πραγματικότητα της γονεϊκότητας, δημιουργώντας ένα αίσθημα ταύτισης για όλες τις μαμάδες .

Διατροφή στην εγκυμοσύνη: Τι να τρώτε στο πρώτο τρίμηνο

3. Workin’ Moms (Εργαζόμενες Μητέρες)

Mια καυστικά κωμική σειρά που ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, οι οποίες προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στις απαιτήσεις της μητρότητας και στις επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Οι φίλες Kate, Anne, Frankie και Jenny αντιμετωπίζουν διάφορα challenges όταν επιστρέφουν στις δουλειές τους μετά τη γέννηση των παιδιών τους.

Η σειρά «Workin' Moms» εξερευνά θέματα όπως η μητρότητα, η σχέση του ζευγαριού, η φιλία αναδεικνύοντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας μιας εργαζόμενης μαμάς.

4. The Crown (Το Στέμμα)

Όπως καταλαβαίνετε, η ζωή μιας μαμάς δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι γεμάτη θυσίες, απρόοπτα, δύσκολες αποφάσεις , θάρρος και πολλή αγάπη.

Έχοντας αυτό κατά νου, προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη ζωή της Ελισάβετ Β', της πρώην βασίλισσας της Αγγλίας που κληρονόμησε το στέμμα σε ηλικία μόλις 25 ετών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με δύο μικρά παιδιά και έναν σύζυγο που δεν ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός.

Η σειρά παρουσιάζει πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της Αγγλίας, από τη δεκαετία του 1940 μέχρι σήμερα.

Εγκυμοσύνη: 10 θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του εμβρύου

Με πληροφορίες από: youaremom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved