3 λόγοι για να εντάξετε την face yoga στην καθημερινή σας ρουτίνα

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ενσωμάτωση της face yoga στην καθημερινή σας ρουτίνα.

3 λόγοι για να εντάξετε την face yoga στην καθημερινή σας ρουτίνα
Bigstock

Όχι! Φυσικά και δεν είναι μόνο τρεις οι λόγοι για τους οποίους προτείνω ανεπιφύλακτα την face yoga σε κάθε γυναίκα που καταβάλει ουσιαστική προσπάθεια για την διατήρηση του νεανικού τόνου στο δέρμα της και την καθυστέρηση της εμφάνισης των σημαδιών της γήρανσης.

Face yoga: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο trend της νεότητας

Είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι. Σε αυτό το άρθρο ωστόσο θα επιχειρήσω να καταθέσω τους 3 σημαντικότερους -για εμένα- λόγους για τους οποίους η face yoga μπορεί και πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ουσιαστικά θα παραθέσω 3 σημαντικά οφέλη τα οποία μπορεί να αποκομίσει κάποιος απλά και μόνο γυμνάζοντας το πρόσωπό του. Χωρίς ενέσεις, χωρίς πόνο, χωρίς τεράστιες σπατάλες και ταυτόχρονα με εγγύηση πρόδηλων αποτελεσμάτων.

Η face yoga είναι ένας φυσικός τρόπος για να βελτιώσετε την όψη του δέρματος και να καταπολεμήσετε τα σημάδια γήρανσης. Περιλαμβάνει μια σειρά από ασκήσεις και διατάσεις, οι οποίες στοχεύουν ειδικά στους μικρούς και μεγαλύτερους μύες του προσώπου και του λαιμού. Όσο αντισυμβατικό κι αν ακούγεται, η face yoga έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια ως μια, μη επεμβατική, εναλλακτική λύση διαδικασιών όπως το μπότοξ ή το λίφτινγκ προσώπου. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ενσωμάτωσή της στην καθημερινή σας ρουτίνα, όχι μόνο στο πρόσωπο και στο λαιμό αλλά και στην γενικότερη υγεία σας.

face-yoga.jpg

1. Το δέρμα σας γίνεται πιο λαμπερό και φωτεινό, καθώς οξυγονώνεται περισσότερο

Η επιδερμίδα σας ακτινοβολεί και εκπέμπει φρεσκάδα και νεότητα.Σε μικρότερες ηλικίες η λάμψη του δέρματος δεν αποτελεί ζητούμενο κι αυτό γιατί αβίαστα και απρόκλητα αυτή υπάρχει. Αυτό συμβαίνει απλά και μόνο απολαμβάνοντας έναν καλό ύπνο. Σε μεγαλύτερες ηλικίες όμως -εκεί κάπου μετά τα 30 χρόνια ζωής- η λάμψη σταδιακά εξαφανίζεται. Ο λόγος είναι απλός: η οξυγόνωση του προσώπου όπως και ολόκληρου του οργανισμού παύει να είναι ίδια. Με τις ασκήσεις προσώπου επιτυγχάνουμε ότι και με τις ασκήσεις σώματος: καλύτερη οξυγόνωση. Το αίμα κυκλοφορεί με ένταση, οι τοξίνες αποβάλλονται και οι φυσική λάμψη επανακάμπτει. Κι αυτό το «φυσική λάμψη» είναι εξαιρετικά σπουδαίο! Γιατί ναι, μια ενέσιμη θεραπεία μπορεί να προσφέρει λάμψη, η οποία όμως είναι προσωρινή και τεχνητή.

2. Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται και εξαφανίζονται τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι

Πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα του οποίου η λύση μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο δε φανταζόμασταν! Εδώ μιλάμε για μια τέτοια περίπτωση. Η face yoga οδηγεί σε λεμφική αποσυμφόρηση. Κι ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα ηχούν ως ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, το οποίο καμία κρέμα -αλλά ούτε και ενέσιμη θεραπεία- δύναται να αντιμετωπίσει, η face yoga το διορθώνει με εντυπωσιακό τρόπο. Τολμώ να πω μάλιστα πως ίσως αυτό είναι ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα που μπορεί να δει κανείς ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο.

Με ποιο τρόπο λοιπόν μπορούμε εύκολα και χωρίς επεμβατικές θεραπείες να διώξουμε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες; Με την υιοθέτηση της face yoga στην καθημερινότητά μας φυσικά!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια πολύ απλή και εύκολη για όλους πρακτική μέσω της οποίας μπορεί να επιτευχθεί γρήγορη αποσυμφόρηση στο σύνολο του προσώπου. Σκεφτείτε το σαν να φοράτε μια μάσκα λάμψης με τη διαφορά ότι το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει ολόκληρη την ημέρα και ταυτόχρονα λειτουργεί αθροιστικά για την επίτευξη ενός νέου, αναγεννημένου προσώπου! Προτείνω να την επαναλαμβάνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο μήνα και -γιατί όχι- εμπλουτίζοντας με αυτήν την διαδικασία της skincare ρουτίνας σας. Θα με θυμηθείτε!

3. Τα κύτταρα του προσώπου θα εμπλουτίζονται με θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Δεν χρειάζεται να σας πω πως όλα τα παραπάνω είναι ζητούμενο για κάθε οργανισμό και κάθε υγειές δέρμα. Οι ασκήσεις face yoga έχoυν σκοπό την αποσυμφόρηση του δέρματος, την αποβολή των τοξινών και την σωστή οξυγόνωση της επιδερμίδας. Η αναζωογόνηση του προσώπου είναι εντυπωσιακή και το δέρμα γίνεται σε σύντομο χρόνο πιο απαλό, λείο, ομοιόμορφο και σφριγηλό.

Συμπερασματικά, η face yoga προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για το δέρμα, τους μύες και τη γενική ευεξία. Ενσωματώνοντάς την στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να απολαύσετε πιο νεανική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη επεμβατικών διαδικασιών. Με την προσβασιμότητα, την οικονομική αποδοτικότητά της και την εστίαση στην αυτοφροντίδα αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους με φυσικό και ολιστικό τρόπο. Συνολικά είναι μια αποτελεσματική και φυσική μέθοδος που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης και της λειτουργίας του προσώπου. Με την ενίσχυση των μυών και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος μπορεί να δώσει στο πρόσωπο ένα νεανικό, φρέσκο, και λαμπερό τόνο.

face-yoga1.jpg

Η ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση θα είναι η επιβράβευσή σας.

Η επιδερμίδα σας θα αρχίσει να λάμπει,το δέρμα θα παράγει περισσότερο κολλαγόνο, χτίζοντας έτσι φυσικές άμυνές του ενάντια στη γήρανση. Οι μύες που δημιουργούν τις ασυμμετρίες θα ενισχύονται και έτσι σιγά-σιγά θα αποκτήσετε το πρόσωπο που ονειρεύεστε!

Τσαμαδού Γεωργία
Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας
Εκπαιδεύτρια Διδασκόντων Face Yoga και Pilates
Posture Coach
CEO & FOUNDER: Studio Pilates-Face Gym by Georgia
Studio 1: Στέλιου Καραγιώργη 1, Νέο Ηράκλειο - Τηλ. 210-2716892
Studio 2: Χελμού 17, Άγιος Στέφανος-Τηλ. 210-6219987

Website: www.pilatesbyg.gr
Email: by.georgiapilates@gmail.com
Fb : Studio Pilates-Face Gym by Georgia
Instagram: studio_pilates_face_gym_by_g
Tik Tok: Pilates & Face Gym by Georgia

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved